Urząd Gminy * Trzech kandydatów na stanowisko Dyrektora ZGK w drugim naborze i jeden na kierownika referatu

• 17.07.2017, 19:10 (aktualizacja 18.07.2017 17:23)
  • Piotr Waydyk
Dziś Urząd Gminy poinformował, że dokonano oceny formalnej wniosków złożonych przez zainteresowanych w dwóch konkursach ogłoszonych niedawno przez Wójta Gminy. Wiadomo już, że w drugim naborze na stanowisko Dyrektora ZGK zgłosiło się trzech kandydatów i wszyscy trzej przeszli pierwszy etap oceny formalnej. Cała trójka pochodzi spoza naszej gminy.

Oto protokół komisji konkursowej:

W drugim konkursie na kierownika Referatu Inwestycji, Strategii i Rozwoju zgłosił się jeden kandydat - Piotr Radecki z Trzcińska., który obecnie pracuje na bliźniaczym stanowisku w Urzędzie Miejskim w Trzcińsku Zdrój. Jak z tego widać swoją aplikację złożył na oba stanowiska.

Jarosław Łoza z Pyrzyc był do ubiegłego roku Prezesem Zarządu Przedsiębiorstwa Wodociągów Sp. z o.o. w Myśliborzu. Agnieszka Tarka z Czepina to obecnie pracownica w Przedsiębiorstwie Usług Komunalnych w Gryfinie.

W kolejnym etapie postępowania konkursowego czeka kandydatów rozmowa kwalifikacyjna, która odbędzie się zapewne jeszcze w tym tygodniu. Tu kandydaci będą musieli popisać się swoją wiedzą oraz przedstawić swoją wizję.

Piotr Waydyk
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe