Urząd Gminy * Trwają nabory. Nowe stanowisko urzędnicze ds. inwestycji i planowania przestrzennego

• 13.07.2017, 11:23 (aktualizacja 13.07.2017 12:42)
  • Piotr Waydyk
W tej chwili trwa równoległy nabór aż na trzy stanowiska pracy w samorządzie gminnym. Wszystkie dotyczą szczególnie istotnych stanowisk, jeśli idzie o inwestycje oraz zarządzanie gospodarką komunalną.

Do wczoraj do godziny 13.00 można było składać swoją aplikacje na stanowisko dyrektora w Zakładzie Gospodarki Komunalnej w Widuchowej. To drugi konkurs, gdyż pierwszy nie wyłonił kandydata do zatrudnienia. O tym konkursie pisałem w artykule Dziś wójt ogłosiła drugi konkurs na stanowisko Dyrektora Zakładu Gospodarki Komunalnej. Na razie nie są znane żadne wyniki tego postępowania.

Największe jednak zmiany szykują się w najbardziej strategicznym dla inwestycji gminnych Referacie Inwestycji, Strategii i Rozwoju. O przyczynie tych zmian personalnych pisałem w artykule Urząd Gminy * Dorota Koleda odchodzi po pół roku z urzędu. Ruszył nabór na jej następcę. Tu dokumenty można składać do  17 lipca do godz. 13.00.

Równolegle rozpisany został w tym samym referacie konkurs na nowo utworzone stanowisko pracy ds. inwestycji i planowania przestrzennego. Tu dokumenty można składać do 18 lipca do godz. 13.00. Zatem komisje konkursowe będą miały w najbliższym czasie pełne ręce roboty. Kto zatem będzie personalnie uczestniczył w tym wyborze w wyborze na wszystkie wolne stanowiska?

1) wójt Anna Kusy-Kłos - Przewodniczący Komisji;
2) sekretarz Andrzej Stachura - Zastępca Przewodniczącego Komisji;
3) skarbnik Marcin Bachta - Członek Komisji;
4) dotychczasowa kierownik referatu ISiR Dorota Koleda - Członek Komisji;
5) z referatu finansowego Elżbieta Zawadzka - Członek Komisji.

Inne moje artykuły powiązane z sprawą ZGK w Widuchowej:

Zakład Gospodarki Komunalnej nadal bez dyrektora

Małgorzata Lisawa najbliżej objęcia stanowiska Dyrektora ZGK? Ostateczna decyzja już wkrótce

Wójt gminy ogłosiła konkurs na dyrektora komunalki. Nazwisko nowego dyrektora jeszcze w tym półroczu?

Kulisy odwołania Dyrektora ZGK * Kolejny protokół Komisji Finansów i Gospodarki (z komentarzem)

Porażający protokół Komisji Finansów i Gospodarki z 13 kwietnia br. w sprawie ZGK

Sławomir Mazurek pełniącym obowiązki dyrektora ZGK

Dyrektor ZGK w Widuchowej został odwołany dziś z funkcji

Piotr Waydyk
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe